۱۰ نکته برای راه اندازی رستوران موفق

در این مقاله سعی داریم نکات راه اندازی رستوران را برای دوستانی که پا به عرصه تهیه غذا گذاشته اند بیان کنیم.نکاتی ظریف که رعایت آنها علاوه بر جلوگیری از شکست احتمالی باعث موفقیت در کسب و کار شما نیز خواهد شد.این مقاله زیر مجموعه مقالات تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیز میباشد.

مقدمه ای بر نکات تاسیس رستوران

کسب و کار رستورانی مساله ای رقابتی میباشد.رقابتی که اکنون و با وضع اقتصادی موجود بسیار سخت و پیچیده شده است.اما با این حال باز هم کسب بسیار سود آور و پر رونقی میباشد.رعایت کردن سری نکاتی که خواهیم گفت از شکست های احتمالی شما در این پیشه جلوگیری خواهد کرد.

مردم به رستوران ها می روند تا در هنگام لذت بردن از غذا لحظات به یاد ماندنی را با دوستان و خانواده صرف کنند. با این حال تعدادی از افرادی که مدیریت رستوران را برعهده میگیرند موفق نیستند.زیرا آنها به برخی از اصول کارکردن یک رستوران وارد نیستند و در نتیجه مشتریان خود رااز دست می دهند.

بسیاری از رستوران ها قادر به کشف پتانسیل کامل کسب و کار خود نیستند. یک مطالعه اخیر توسط دانشگاه کرنل تخمین زده می شود نرخ شکست در سال اول بالا است. این مطالعه نشان می دهد که ۶۰٪ رستوران ها در سال اول بسته شده اند. این به این معنی است که مرحله شروع برای راه اندازی رستوران شما بسیار مهم است. با این حال، از این آمار ها نباید بترسید.

همه چیزهایی که باید انجام دهید تا کسب و کار رستوران خود را به طور موثر انجام دهید، استفاده کردن از اشتباهات دیگران است. به عنوان مثال، بسیاری از کارآفرینان ناموفق رستوران بدون تحقیق مناسب بازار و مشتریان را باز کردند.نکات راه اندازی رستوران

آنها هیچ برنامه ای برای مقابله با هر نوع ضرر مالی نداشتند. اکثر آنها هیچ برنامه بازاریابی برای ساختن نام تجاری ندارند، چیزی که شما باید آن را به درستی انجام دهید . شهرت کسب و کار خود را در منطقه خود ایجاد کنید. نام تجاری ایجاد شده به آسانی میتواند رقابت را کنار بگذارد.

در اینجا ۱۰ نکته ضروری برای موفقیت کسب و کار شما در راه اندازی رستوران را بیان میکنیم:

۱_استخدام یک سرآشپز ماهر و خوب

مطمعن شوید که شما یک آشپز را که دارای سالها تجربه در تهیه غذاهای مختلف است را استخدام کرده اید. سرآشپزها مانند ستاره ها هستند. مردم به رستوران خاصی می روند زیرا خدمات سرآشپز که برای تهیه غذاهای منحصر به فرد است، شهرت دارد.

بنابراین، به استخدام ز آشپزی با استعداد که می تواند بهترین طعم و غذا را برای مشتریان به ارمغان بیاورد استخدام کنید.

۲_ذخیره کردن سرمایه و آمادگی برای ماههای کم فروش

در ابتدا شما شاید با فروش بسیار عالی در رستوران مواجه باشید.اما باید فکری برای روزهای بدون مشتری و کم مشتری انجام دهید.معمولا در ماه رمضان و ماههای محرم و صفر در کشور ما فروش رستورانها پایین می آید.برای این موضوع حتما باید برنامه ریزی خاصی را داشته باشید و علاوه بر ضرر نکردن شود را هم به همراه داشته باشید. نکات راه اندازی رستوران

۳_داشتن نشان یا لوگوی منحصر بفرد

اطمینان حاصل کنید که کسب و کار رستوران خود را با یک لوگو منحصر به فرد نشان داده شده است. افراد لوگو رستوران شما را بر روی نشانه های خیابان، آگهی ها، بیلبورد ها، روزنامه ها، کارت های کسب و کار، وب سایت ها، کارت های منو و دیگر مکان ها مشاهده خواهند کرد.نکات راه اندازی رستوران سعی کنید لوگوی هیجان انگیز و به یادماندنی داشته باشید.استفاده کردن از کلاه سرآشپز و عکس ظرف و ظروف و غذا بسیار ایده قدیمی شده است.از طرح های گرافیکی با جذب بالا استفاده کنید تا ماندگار بمانید.

۴_منوی رستوران بسیار قوی و عالی

استفاده از منوی بسیار خلاقانه و عالی باعث افزایش فروش شما میباشد.

منوی شما علاوه بر معرفی غذاهای شما باید پکیج های بسیار عالی و بصرفه اقتصادی را به مشتریان شما معرفی کند.

این عمل باعث افزایش فروش غذاهای مورد نظر شما بصورت غیر مستقیم میشود.نکات راه اندازی رستوران

مطمعن شوید که قیمت ها و پکیجها بطور منظم و با درج تصویر در منو قرار گرفته باشند.

یک منوی عالی باعث برگشت مشتری به رستوران شما خواهد شد.

۵_سایت یک وبسایت تخصصی از رستوران خود

با داشتن یک سایت مربوط به کسب و کار خود همیشه آنلاین باشید.با وجود فضای مجازی و تاثیر آن بر کسب و کار میتوانید خود را در این زمینه بهینه کنید.راه اندازی حتی یک اپلیکیشن مناسب برای رستوران جهت سفارش غذای آسان برای مشتری تعبیه کنید.نکات راه اندازی رستوران

۶_ استفاده از سوشیال مدیا یا همان رسانه های اجتماعی

استفاده از رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام , فیسبوک,توییتر , تلگرام و از این قبیل برای معرفی و تبلیغ برند خود عالی میباشد.سپس، شروع به ارسال محتویات مربوطه به جزئیات و تحولات جدید مربوط به رستوران خود کنید. هدف این است که افراد را با خدمات رستوران و کسب و کار خود درگیر کنید.

۷_تبلیغات مفید تراکتی و بنری

تبلیغات مفید تراکتی در مکانهای شلوغ را آغاز کنید.

به طور مستمر این کار را انجام دهید تا افراد را حداقل یکبار از رستوران خود آگاه سازید.نکات راه اندازی رستوران

در این میان خود را برای تبلیغات جدیدتر و بهتر آماد.ه نمایید. مفید و بصرفه تبلیغ کنید و هدفمند باشید.

۸_سرمایه گذاری بر روی مشتریان خود انجام دهید

شما باید مشتریان خود را به عنوان مهمان تلقی کنید. .با استفاده از ادبیات بسیار عالی و با شخصیت با مهمانان خود رفتار کنید.شخصیت و رفتار مناسب باعث برگشت مشتری و وفاداری نسبت به رستوران شما خواهد شد.راه اندازی رستوران با اخلاق مدرن را تجربه کنید و برگشت سرمایه سودآور را احساس نمایید.

۹_رستوران خود را به یک شرکت خصوص تبدیل کنید

مهارت های تشویق مشتریان به خرید را فرا بگیرید.با ارسال کارت پستال به درب منازل مشتریان همیشگی خود از آنها قدردانی نمایید.ایده بسیار جالبی میباشد که یک شب را به دعوت از مشتریان ثابت و قدر دانی از آنها بپردازید.خواهید دید که چگونه عضو جداناشندنی از خانواده رستوران شما خواهند شد.

۱۰_استفاده از ایده های نو و شریک افراد باهوش شدن

از افرادی که دارای ایده های نو و بکر هستند در صنعت خود استفاده کنید.آنها را در سود تبلیغاتی ایده هایشان شریک کنید.پس از اینکه رستوران فروش خود را بدست آورد.از این ایده ها برای فروش بیشتر استفاده کنید.در آخر در فکر راه اندازی شعبه های جدید خود باشید تا موفق ترین فرد در کسب خود بمانید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *